HVAD ER VAPING?

Historien om vaping

I 1960 tog Herbert Gilbert patent på en elektronisk cigaret, men det tog indtil 2003 for Hon Lik at skabe den første elektroniske cigaret. Dette og de andre enheder, der ligner egentlige cigaretter, kaldes cigalikes eller 1. generations enheder. Cigalikes har tendens til at være, hvordan rygere først støder på vaping og er den mindst givende mulighed.

2. generations enheder er bygget op omkring et lille batteri og har tendens til at bruge en lille genopfyldelig tank med udskiftelige varmespoler / væger. Disse enheder er hurtigt blevet aktien i handelsstartsættet, og teknologiske fremskridt har været sådan, at nogle vælger at blive hos dem, de er meget behagelige at vape.

En mand kun kendt som Raidy oprettede derefter Genisis forstøver ved hjælp af 18000-serien af ​​batterier, så han kunne udvikle en større tankkapacitet. Dette var det første eksempel på en 3. generations enhed.

Da antallet af britiske vapers er vokset til over 2.000.000, har vi set et globalt marked ekspandere til en estimeret værdi på $ 2,5 mia. Der er skabt millioner af job til købmænd, dygtige designere og ingeniører til dem i Kina, der kopierer folks design og sælger billige kloner af originale produkter.

Dette nye marked har skabt problemer for politikere, arbejdsgivere, farmaceutiske og tobaksvirksomheder, der stadig forsøger at komme overens med det og udvikle politikker og strategier. Derfor vil du se masser af dækning i nyhederne, når folk forsøger at finde ud af fordelene og hvordan de skal håndtere det.

Første generation E-cig

 • Lav enkelt spænding
 • Fyldte patroner
 • Solgt af store tobaksselskaber

Anden generation e-cig

 • Justerbare patroner
 • Genopfyldelige patroner
 • Ikke solgt af store tobaksselskaber
 • Ikke testet i kliniske forsøg
 • Genstartet som overlegen i forhold til 1. Gen E-cig

Thirs Generation E-cig

 • Justerbar spænding og wattforbrug
 • Genopfyldelige patroner
 • Programmerbar via forbindelse til personlig computer
 • Ikke solgt af store tobaksselskaber
 • Ikke blevet testet i kliniske virksomheder
 • Genstartet så langt bedre end 1. Gen e-cig

Fordelene ved vaping

Elektroniske cigaretter fungerer ved at fordampe en nikotinholdig væske til en gas, der er ingen forbrændingsproces. Når en traditionel cigaret forbrænder, frigives over 4.000 giftstoffer i røgen, hvor over 50 af dem vides at forårsage kræft.

Dampen, der produceres af elektroniske cigaretter, er beskrevet af Dr. Konstantinos Farsalinos som “størrelsesordener sikrere end rygning”.

ASH UK udfører årlige undersøgelser, disse (og de af professor Robert West) har vist, at forsøg på at holde op med at ryge med traditionelle nikotinerstatningsbehandlinger (NRT) giver ringe chance for succes sammenlignet med at gå uden eller bruge elektroniske cigaretter. Disse fund er blevet anerkendt af et stigende antal ‘Quit’ -programmer og af NHS Scotland.

Det vigtigste givende aspekt, du bemærker kort efter skiftet, er at du begynder at trække vejret lettere, og din sans for smag og lugt vender tilbage betyder, at du vil nyde alle de e-flydende smag endnu mere!

Er e-cigaretter bedre?

Ja, elektroniske cigaretter er bedre for dig end at ryge, men den sikreste måde at ryge på er slet ikke at bruge nikotin og heller ikke gøre det. Der er ingen “sikker” måde at bruge nikotin på, og ingen ansvarlig leverandør vil fortælle dig, at der er.

Elektroniske cigaretter er muligvis ikke 100% sikre, men de er hundreder til tusinder af gange mere sikre end at ryge. ASH UK, Doctor Farsalinos og Professor West har fremhævet denne holdning gennem peer-reviewed forskning. Professor West fra University College London fortalte for nylig BBC, at e-cigaretter er “størrelsesordener sikrere” end traditionelle cigaretter.

Der er fire dele til en e-væske, og alle velrenommerede britiske producenter sikrer, at de kun bruger de højeste fødevarer og farmaceutiske bestanddele.

Hvordan elektroniske cigaretter fungerer

Alle elektroniske cigaretter følger et lignende princip, i grunden er de bare fakler, undtagen i stedet for pæren er der et arrangement til at fordampe e-væsken.

 1. På nogle e-cigaretter aktiverer inhalation den batteridrevne forstøver. Andre typer bruger en manuel tænd / sluk-kontakt.
 2. Opvarmningsspolen (e) inde i forstøveren varmer den e-væske, der indeholder nikotin.
 3. E-væsken bliver damp og inhaleres. Den producerede vape er stort set vanddamp.
Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.